<   LÆS MERE OM ECLIPSE CROSS PHEV   >

Eksteriør

Eclipse Cross PHEV markerer starten på et nyt, fremtidsorienteret design hos Mitsubishi Motors. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, når vi skaber den perfekte crossover-SUV.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

SUVERÆN STIL

Elegant og sporty

Eclipse Cross har et atletisk og sportsligt SUV-look med en elegant og slank silhuet.

Sort og elegant Eclipse Cross PHEV

DYNAMIC SHIELD

Høj ydelse og sikkerhed

Fronten er en videreudviklet version af Mitsubishis designsignatur “Dynamic Shield”, som symboliserer SUV’ens høje ydelse og sikkerhed. Dynamic Shield er ikke bare et look med markante linjer, det gør også bilen mere strømlinet, og øger dermed ydelsen.

SKULPTUREL SEKSKANTFORM

Stabil og manøvredygtig

Sekskantdesignet på bagenden minder om et bagmonteret reservehjul og udtrykker robustheden hos en SUV – samt arven fra legenden Pajero.

Rød og skulpturel Eclipse Cross PHEV
Rød Mitsubishi Outlander PHEV

DOBBELT-LED LYSPAKKE

Lysere tider

Fronten på Eclipse Cross PHEV har et markant look. Den skrånende motorhjelm trækker blikket ned mod LED-kørelyset, som giver bilen sit karakteristiske udseende. Under kørelyset finder du den skulpturelle lygtegruppe, som indeholder både LED-forlygter og LED-tågelygter.

NY FARVE: WHITE DIAMOND

En strålende hvid farve

Ny Eclipse Cross PHEV fås i en lang række farver, inklusiv den nye firelags White Diamond, som giver en nuance af perlemor og en diskret nuance af metal.

Eclipse Cross PHEV med gennemtestet hybridteknologi

ECLIPSE CROSS PHEV
Vil du vide mere om interiøret i Eclipse Cross PHEV?

Udstyr kan variere i udseende og tilgængelighed afhængig af land. Kontakt venligst din Mitsubishi forhandler for mere information.

script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/blockadblock/3.2.1/blockadblock.js">