Mitsubishi vejhjælp

24 timer i døgnet, 7 dage om ugen

Hvis du får brug for hjælp

Statistikken over vores bilers pålidelighed er imponerende, men skulle du alligevel få brug for hjælp i tilfælde af havari, ulykke, tyveri eller hærværk kan du – uanset hvor du er, 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen – blot ringe til SOS Dansk Autohjælp på 33 32 70 00.

 

Mitsubishi vejhjælp kan hjælpe dig ved:

Elektronisk eller mekanisk driftsstop i både ind- og udland

Tabt nøgle, hvis du har låst dig ude, er løbet tør for brændstof, er punkteret eller mangler starthjælp

Reparation på stedet eller bugsering til nærmeste autoriserede Mitsubishi-forhandler

Hjemtransport, hotelophold, billeje mv. ved længerevarende stilstand af din bil

Gælder i 30 lande

Ordningen gælder i 30 lande over hele Europa – hos mere end 2.500 autoriserede Mitsubishi-forhandlere.
Din forhandler kan hjælpe dig med yderligere information om de generelle vilkår, så du ved præcist hvilke lande ordningen gælder for, samt på hvilke punkter Mitsubishi Vejhjælp dækker.

Garantien bortfalder, når der er tale om normal slitage/vedligeholdelse, mangler som skyldes misbrug eller forsømmelse, at bilen ikke er vedligeholdt som foreskrevet af Mitsubishi Danmark, uautoriseret indgriben, defekt opstået som følge af monterede dele/tilbehør, som ikke er godkendt af Mitsubishi Danmark – eller at årsagen i øvrigt ikke kan henføres til materiale- eller fabrikationsfejl.

 

Mitsubishi MAP-Upgrade

Er din Mitsubishi mere end 3 år gammel, kan du udvide vejhjælpen med MAP-Upgrade. Upgrade følger automatisk med hvert komplette serviceeftersyn, der udføres på et autoriseret Mitsubishi-værksted. Gælder for biler, der er mellem 3 år – 20 år og indtil næste foreskrevne serviceeftersyn.

script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/blockadblock/3.2.1/blockadblock.js">