Oplev Mitsubishi Motors

Vores filosofi, vores fokus, vores historie, vores konceptbiler

FILOSOFI

Drive your Ambition

Vores globale slogan fremgår overalt i vores kommunikation. Men det er mere end blot et slogan. For os repræsenterer det noget langt større; ansvar og forpligtelse.

Mitsubishi prototype

KUNDERNE ER VORES FOKUS

Vores forpligtelse overfor dig

Drive your Ambition er et stærkt statement, som understreger netop vores engagement i vores kunders værdier, ønsker – og deres passion for vores biler.

HISTORIEN

100 år med Mitsubishi Motors

1917 var året, hvor vi begyndte udviklingen af vores allerførste bil, Model-A.
Siden da har vi dedikeret forpligtet os til at føre an inden for innovation og udvikling i bilindustrien.

I FRONT

Vi er pionererne

I 1982 kom Pajero/Montero på SUV-markedet. I 2009 lancerede vi i-MiEV, verdens første masseproducerede el-bil. I 2013 lancerede vi Outlander PHEV på plug-in hybrid markedet.

Mitsubishi 4WD
Mitsubishi Outlander holder parkeret

EN STOR KONCERN

Mitsubishi-koncernen

I 2020 fejrede vi 150 år som en del af Mitsubishi-koncernen. En virksomhed som dækker over en række industrier fra køling til skibsfart og ikke mindst; biler. Vi er meget stolte over ekspertisen. Ikke blot hos Mitsubishi Motors, men på tværs af hele koncernen.

INNOVATION

Vi stopper aldrig med at udvikle os

Vores mål er at fortsætte med at præstere. Fortsætte med at skabe prisvindende biler. Og fortsætte med at udvikle os.

INNOVATIV TEKNOLOGI OG GODT HÅNDVÆRK

Skub til grænserne

Vores kunder skal opleve nyt, så vi lever konstant vores ambition om at udfordre os selv og udvide vores horisont. Det gør vi via innovativ teknologi og godt håndværk, ved at sikre overlegne køreoplevelser – og ved gennemtænkt integration af nye teknologier til vores biler.

Mitsubishi 4WD

TEKNOLOGI

Fremtiden er elektrisk

Vores fokus på elbiler begyndte i 1970. I 2009 lancerede vi i-MiEV, verdens første ægte elbil. Fire år senere skabte vi Outlander PHEV, som har det bedste fra begge verdener: EV og hybrid.

Outlander PHEV hybrid teknologi

GENNEMTESTET TEKNOLOGI

Verdens første plug-in hybrid SUV

I 2013 blev verdens første plug-in hybrid SUV lanceret; Outlander PHEV lanceret. Den etablerede vores position som global leder inden for plug-in teknologi. Vi forbedrer konstant accelerationen og roen i vores elbiler: Egenskaber som er markante kendetegn ved en fremragende EV-ydeevne.

SKROTNING

Genanvend din Mitsubishi

Når din Mitsubishi er udtjent, modtager vi den uden beregning til skrotning. Vi sikrer således en gratis og certificeret ophugning af din bil, når tiden kommer.

Læs mere på De Danske Bilimportøres hjemmeside og få samtidig adgang til skrotningsordningens hjemmeside.

Mitsubishi har miljøet i fokus

K.W. Bruun MMC A/S – en del af K.W. Bruun & Co

K.W. Bruun MMC A/S, som er en del af K.W. Bruun koncernen, varetager markedsføring og salg af biler og reservedele i Danmark.

Om K.W. Bruun & Co

K.W. Bruun & Co A/S er en dansk familiefondsejet koncern med rødder tilbage til 1914, hvor stifter K.W. Bruun solgte sine første biler. I dag udgør koncernen 5 divisioner i Danmark og Sverige og beskæftiger ca. 600 dygtige og ambitiøse medarbejdere, der med en effektiv forretningstilgang, ordentlighed og godt købmandskab skaber forudsætningen for vores succes og vores fremtid.

De 5 divisioner i K.W. Bruun koncernen

K.W. Bruun Import A/S er en af Nordens største bilimportører med bil- og reservedelsimport af mærkerne Peugeot, Citroën, DS, Opel og Mitsubishi i Danmark og Sverige og Fiat, Fiat Pro, Alfa Romeo, Jeep, Hongqi og VOYAH i Danmark. K.W. Bruun Import er samtidig en moderne logistikvirksomhed med logistikcentre i Greve og Stockholm, der varetager distribution af reservedele og tilbehør til vores netværk på over 370 forhandlere og værksteder.

K.W. Bruun NxT A/S har fokus på udvikling af digitale forretningskoncepter blandt andet relateret til mobilitet og formidling, herunder Bilabonnement og auto.nu samt handel med og montering af reservedele gennem Quickpoint. Investeringsaktiviteten i koncernen varetages dels af K.W. Bruun Invest A/S med investering og drift af velbeliggende boligudlejningsejendomme samt investering i værdipapirer og alternative investeringer og dels af K.W. Bruun Collection A/S med en portefølje af klassiske investeringsbiler.

Koncernens passion for biler gennem mere end 100 år kulminerer i Classic Car House A/S; et unikt oplevelsesunivers med op til 300 smukke klassiske biler, bilhotel, værksted, bilhandel, bistro & diner samt møde- og selskabslokaler i flotte rammer.

 

 

Samarbejdspartnere

Mitsubishi Motors Corporation│Jyske Finans A/S│Drivalia A/S│SOS Dansk Autohjælp A/S│
Autoriserede forhandlere/serviceværksteder(se liste)│Bilabonnement│Nordea

Databehandlere

Biltorvet A/S│CDK Global A/S│Vitec Datamann A/S│Intrum A/S
AG Analytics A/S│Active Campaign│Facebook│Google│Microsoft Office 365
script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/blockadblock/3.2.1/blockadblock.js">