Mitsubishi prismatch

Få markedets bedste pris

Få markedets bedste pris

Mitsubishi tilbyder Prismatch. Det betyder ganske enkelt at dit autoriserede Mitsubishi værksted altid kan tilbyde dig markedets bedste pris. Har du fået et billigere tilbud på dit serviceeftersyn hos et ikke autoriseret Mitsubishi værksted, så matcher vi tilbuddet.*

På den måde er vi sikre på, at du altid får det optimale serviceeftersyn med specialuddannede Mitsubishi mekanikere. Ved at lade et autoriseret Mitsubishi værksted servicere din bil, er du sikret, at der udelukkende benyttes originale reservedele. Ydermere sikrer du dig mod evt. bortfald af bilens garanti pga. fejlreparationer udført af uautoriserede værksteder.

 

*Tilbuddet skal være skriftligt, ikke ældre end 14 dage og være indhentet i samme postnummer. Alle dele skal være af tilsvarende kvalitet. Tilbuddet skal være direkte sammenligneligt samt indeholde servicepunkter jf. fabrikkens forskrifter. Der ydes ikke Prismatch for allerede udførte serviceeftersyn.

5 gode grunde til at vælge et autoriseret Mitsubishi værksted

 1. Vi giver din bil fordel af den nyeste viden
  Dit Mitsubishi værksted får løbende besked fra importøren, hvis der er konstateret mindre fejl eller hvis der er forslag til opdateringer og forbedringer. Dette vil vi automatisk tage hånd om, når din bil kommer på værksted. Det kan f.eks. være opdateringer af computersystemer, der giver bedre brændstoføkonomi og mindre forurening samt generelle produktforbedringer efter fabrikkens anvisninger.
 2.  

 3. Korrekt værktøj
  Kun dit Mitsubishi værksted har det nyeste værktøj og de seneste opdateringer af reparationsmanualerne fra Mitsubishi organisationen.
 4.  

 5. Dokumentation for udført værkstedsarbejde
  Ved at anvende et autoriseret Mitsubishi værksted kan du være sikker på, at værkstedet er blåstemplet til garantiarbejde og kan finde alle nødvendige oplysninger om bilens tidligere service og reparationer og ikke mindst om de dele, der er brugt. Reservedelene skal nemlig også være godkendte, for at fabriksgarantien dækker.
 6.  

 7. Højteknologi og Euro NCAP
  Ingen kan være specialist på alle mærker og modeller. Bilfabrikkerne bruger uanede summer på udvikling og produktion af højteknologiske biler med mærkespecifikke elektroniske systemer. Der konstrueres biler, hvor sikkerheden er i højsædet – med fokus på dig og din familie. Bilerne testes detaljeret af bilfabrikken og af uvildige testpersoner hos Euro NCAP. Dit autoriserede Mitsubishi værksted er det eneste, der kender til samtlige detaljer på alle Mitsubishi modeller.
 8.  

 9. Tilpasning af din Mitsubishi
  Flere Mitsubishi modeller har elektronisk komfortsystemer som bl.a. styrer vinduesviskere, el-ruder mv. Disse funktioner kan indstilles med specialtester på dit autoriserede Mitsubishi værksted, så de bedst muligt passer til dig. Hvis du ligeledes har et originalt Mitsubishi navigationssystem, vil det løbende bliver opdateret med ny software (ikke kort) som forbedrer og udbygger systemets funktionalitet.
script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/blockadblock/3.2.1/blockadblock.js">