Mitsubishi garanti

5 års fabriksgaranti

Overblik

Som Mitsubishi ejer får du en attraktiv garantiordning på alle modeller.

5 år, men maks. 100.000 km mekanisk garanti

5 år, men maks. 100.000 km garanti på lak

12 års garanti mod indefrakommende gennemtæring

12 års garanti mod indefrakommende gennemtæring

(for plug-in hybrid Outlander PHEV og Eclipse Cross PHEV)

8 år, men maks. 160.000 km mekanisk garanti på drivbatteri

8 år, men maks. 160.000 km kapacitetsgaranti på drivbatteri

(min. 66% i forhold til nyt batteri)

Mekanisk garanti

Garantien varetages af den forhandler, hvor du har købt din bil og træder i kraft fra 1. indregistreringsdato eller salgsdato, hvis bilen handles uden indregistrering, og omfatter reparationer forårsaget af materiale- eller fabrikationsfejl.

Disse fejl får du lavet gratis ved reparation eller udskiftning af de defekte dele. Det kræver dog, at fejlen er konstateret og udbedret inden for garantiperioden på et autoriseret Mitsubishi værksted. En forudsætning er også, at din bil er vedligeholdt efter K. W. BRUUN MMCs gældende retningslinier.

Garantien dækker ikke leje af bil, anden befordring, hotelophold, tabt arbejdsfortjeneste m.v.

Dele og komponenter, der indgår i din bils normale vedligeholdelse, er ikke omfattet af Mitsubishi Motors garanti. Det drejer sig bl.a. om filtre, remme, tændrør, bremser og viskerblade.

Garantien bortfalder, når der er tale om normal slidtage/vedligeholdelse, mangler som skyldes misbrug eller forsømmelse, køretøjet ikke er vedligeholdt som foreskrevet af K. W. BRUUN MMC, uautoriseret indgriben, defekt opstået som følge af monterede dele/tilbehør, som ikke er godkendt af K. W. BRUUN MMC eller årsagen i øvrigt ikke kan henføres til materiale- eller fabrikationsfejl.

Garanti på lak

Garantien træder i kraft fra første registreringsdato, og dækker fabrikations- og materialefejl på karrosseriets lak. Fabrikationsfejl, som fandtes på din bil ved levering og således ikke er opstået efterfølgende, skal udbedres inden 6 måneder fra første registrering.

En forudsætning er, at din bil har fået alle årlige karrosserieftersyn udført rettidigt på et autoriseret Mitsubishi værksted, samt at opståede lakskader er forårsaget af fabrikations- eller materialefejl.

Garantien dækker ikke korrosion forårsaget af trafikskader, ydre påvirkninger, misbrug eller ændringer din bil, udgifter til leje af bil, anden befordring, hotelophold, tabt arbejdsfortjeneste m.v.

Karrosserieftersyn skal udføres hver 12. måned regnet fra bilens første registreringsdato hos et autoriseret Mitsubishi værksted.

Garanti ved gennemtæring

Garantien træder i kraft fra bilens første indregistreringsdato. Undtaget fra denne garanti er dele, som er påskruet på karrosseriet, f.eks. viskerarme, sidespejle, dørhåndtag, kofangere, tagbøjler, soltag etc. Disse dele vil som hovedregel følge den mekaniske garanti.

En forudsætning er, at din bil har fået alle årlige karrosserieftersyn udført rettidigt på et autoriseret Mitsubishi værksted. Såfremt der inden for garantiperioden konstateres indefrakommende gennemtæring, skal dit autoriserede Mitsubishi værksted reparere eller udskifte den gennemtærede karrosseridel uden omkostninger for dig.

Karrosserieftersyn skal udføres hver 12. måned regnet efter bilens første indregistreringsdato.

Husk det er din pligt at sørge for, at din bil kommer til karrosserieftersyn.

For komplet gennemgang af garantibestemmelser, henvises til servicehæftet eller autoriseret Mitsubishi værksted.

script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/blockadblock/3.2.1/blockadblock.js">