Kørsel med 4-hjulstræk

4WD er en vigtig del af Mitsubishis DNA, og vi er også blandt de førende inden for denne teknologi med over 70 års erfaring. Senest med det banebrydende Super Select 4WD.

Til krævende og vanskeligt terræn

Vores PHEV modeller har både et to-motorers 4-hjulstræk system samt S-AWC (Super All Wheel Control)-teknologi. S-AWC er oprindeligt udviklet til rallybiler og fordeler drejningsmomentet og trækkraften til hvert hjul. Resultatet er et 4-hjulstræk system, der giver bedre stabilitet og ydeevne både på asfalt- og grusveje. Vores unikke integrerede 4-hjulstræk system: S-AWC, leverer superb håndtering og fremragende ydelse gennem en kombination af Active Yaw Control (AYC), Elektronisk Stabilitetssystem (ASC/ESP med TCL) og ABS bremserne.

På vores ikke batteridrevende modeller med 4-hjulstræk, der har vi udviklet et specielt 4-hjulstræk system kaldet Super Select 4WD, som kan klare selv de mest krævende og vanskelige terræner. Super Select 4WD giver dig mulighed for at skifte fra 2WD til 4WD ved hastigheder på op til 100 km/t – hvilket er ideelt når vejen pludselig bliver glat.

I barskt terræn har du mulighed for at låse centerdifferentialet og hermed opnå maksimalt træk på alle fire hjul. For ultimative off-road egenskaber kan lav udveksling vælges, hvilket næsten fordobler den effektive motorbremsning i alle gear. Dette giver tilstrækkelig lav gearing, så du let vil kunne klare alle stejle stigninger, dyb sne eller mudder. Det gør din firehjulstrækker næsten ustoppelig.

Vil du vide endnu mere så er du meget velkommen til at kontakte din nærmeste Mitsubishi-forhandler.

Mitsubishi kørende i ørken
script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/blockadblock/3.2.1/blockadblock.js">