<   LÆS MERE OM ECLIPSE CROSS PHEV   >

Opladning med Clever

Opladning, hvor du har brug for det

Mitsubishi har valgt Clever som partner. Dermed har vi gjort det let for dig at oplade din Mitsubishi plug-in hybrid. Med Clever Unlimited får du ubegrænset opladning på Danmarks største ladenetværk, og mulighed for at lade hjemme med en intelligent Clever-ladeboks.

OPLADNING HJEMME OG UDE

Clever Unlimited

Clever Unlimiteder løsningen skabt for dig, som ønsker at lade både hjemme og ude. Med et Clever Unlimited-abonnement kan du lade ubegrænset på Danmarks største offentlige netværk. Samtidig får du intelligent opladning, når du lader hjemme på Clevers intelligente ladeboks.

Clever Unlimited inkluderer*

 • Opladning, hvor du har brug for det
 • Installation og lån af intelligent ladeboks fra Clever
 • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
 • Tilbagebetaling af den strøm du bruger til opladning på ladeboksen hjemme efter gældende tilbagebetalingssats
 • Ladebriktil Clevers ladenetværk
 • Vælg frit mellem 3 farver på ladebokse
 • Ubegrænset garanti på ladeboksen
 • Kundesupport 24/7

369 kr./md. + midlertidigt energitillæg: 195 kr. /md.*
Tillægget starter 01.06.22 og genberegnes hver 4. md.**

Installation af Cleversladeboks: 7.500 kr.

Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 10.884 kr.
(9.714 kr. + midlertidigt energitillæg: 1.170 kr.)

Sort og elegant Eclipse Cross PHEV
Clever

OPLADNING UDE

Clever Unlimited Network

Clever Unlimited Network er til dig, der foretrækker at lade på Clevers offentlige ladenetværk. Eksempelvis fordi du bor i lejlighed, og ikke ønsker eller har mulighed for at få installeret en ladeboks. Med et Clever Unlimited Network-abonnement får du ubegrænset opladning på hele Clevers offentlige ladenetværk – også på lynladestationerne til en fast månedlig pris. Du kan altid finde den nærmeste ledige lader i Clevers app eller på clever.dk.

Clever Unlimited Network inkluderer*

 • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk
 • Mobilitetsgaranti og kundesupport 24/7

245 kr./md. + midlertidigt energitillæg: 195 kr. /md.*
Tillægget starter 01.06.22 og genberegnes hver 4. md.**

Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 2.640 kr.
(1.470 kr. + midlertidigt energitillæg: 1.170 kr.)

**Midlertidigt energitillæg pga. høje strømpriser: Starter 01.06.22. Næste genberegning gælder fra 01.10.22. og fastsættes med udg.pkt. i de aktuelle strømpriser. Evt. stigning varsles med 1 md. Se mere her: clever.dk/energitillaeg
*Abonnement udbydes af CleverA/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. CleverUnlimited: Inkl. lån af ladebokspå privatadresse (DK);ekstraomk. kan forekomme, fx ved behov for grave-eller stilladsarbejde mv.Særlige vilkår gælder ift. tilbagebetaling: clever.dk/tilbagebetaling. Hver måned tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ladeboksen. Tilbagebetalingssatsen beregnes som et gennemsnit afpågældende månedsspotprisi Danmark kl. 23-06.

MANGE LADEPUNKTER

Clevers ladenetværk

Med et Clever-abonnement kan du nyde godt af Clevers store ladenetværk, der hele tiden udbygges. Du finder Clevers ladepunkter langs motorvejene, i byerne, ved indkøbscentre, i parkeringshuse og mange flere steder. Og der kommer hele tiden flere til. Med Clevers app ved hånden, kan du hurtigt finde den nærmeste ledige lader.

Clever network
Clever ladeboks

KOM GODT I GANG

Installation af ladeboks

Når du køber ny plug-in hybrid, kan du bede din Mitsubishi-forhandler om at bestille et Clever Unlimited-abonnement for dig. Herefter sørger Clever for at installere ladeboksen hos dig og sikrer, at du kommer godt i gang. Installation af ladeboksen betaler du for separat.

AUTOMATISK AFREGNING

Tilbagebetaling af strømforbrug

Da du betaler for ubegrænset opladning hver måned, tilbagebetaler Clever for den mængde strøm, du har brugt til opladning på ladeboksen hjemme. Det sker helt automatisk hvert kvartal efter gældende tilbagebetalingssats.

Clever
Opladning med Clever

Midlertidigt energitillæg på Clevers abonnementer

På grund af de historisk høje elpriser, har Clever været nødt til at indføre et midlertidigt energitillæg til deres abonnementer. Tillægget skal sikre, at Clevers massive udbygning af det danske ladenetværk ikke går i stå i disse usikre tider.

Det midlertidige energitillæg føjes til abonnementerne fra 1. juni og er fastsat ud fra de aktuelle strømpriser. Tillægget bliver genberegnet senere på året, og en evt. ændring træder i kraft fra 1. oktober.