Outlander PHEV

Meget mere end elektrisk

Fra 299.990 kr.

Den nyeste version af den mest solgte plug-in hybrid med 4WD i Danmark

RÆKKEVIDDE

Ingen grund til være nervøs for rækkevidde

Outlander PHEV har et batteri på hele 13,8 kWh og kombineret med en 2,4 liters benzinmotor, har du en rækkevidde der er længere end alle elbiler.

OPLADNING

Så nemt som at oplade din telefon

Outlander PHEV kan tilkobles nemt en ladeboks derhjemme eller ude. Sæt stikket i. Oplad. Kør. Så nemt er det. Læs mere her og oplev hvor simpelt det er.

CLEVER ABONNEMENT

Ubegrænset opladning – derhjemme og ude

Når du køber din nye Outlander PHEV, har du mulighed for at få ubegrænset opladning med et abonnement fra Clever. Oplad både hjemme og på netværk.

EN BANEBRYDER

Plug-in hybrid EV technology

Dette er verdens første plugin-hybrid EV SUV. Elmotorer på både for- og bagaksler og en effektiv og kraftfuld benzinmotor arbejder harmonisk sammen for at optimere ydeevnen. Banebrydende teknologier gør Outlander PHEV hurtigreagerende og forbløffende stille.

KØREOPLEVELSEN

Ikke alle hybridbiler er skabt lige

Outlander PHEV er en af de mest succesfulde og populære Plug-in hybrid EV biler på markedet. Den giver en køreoplevelse, der er helt for sig selv.

EKSTERIØR

Dynamisk stil

Den markante front, den flotte profil og det aerodynamiske design bidrager til at folk vil vende sig om efter dig og din bil.

INTERIØR

Masser af plads. Masser af funktioner

En kabine med plads til fem, et stort baggagerum og funktioner på højt niveau selv som standardmodel betyder, at Outlander PHEV passer til enhver livsstil.

SIKKERHED

Sikkerhed er standard

Der er mere end ni innovative sikkerhedssystemer indbygget i Outlander PHEV, heriblandt advarsel for biler i blindvinkel og fjernlysassistent for at nævne nogle få, som alle hjælper til en mere sikker kørsel.

Udstyr kan variere i udseende og tilgængelighed afhængig af land. Kontakt venligst din Mitsubishi forhandler for mere information.