<   LÆS MERE OM ECLIPSE CROSS PHEV   >

Opladning med Clever

Ubegrænset opladning hjemme og ude

Mitsubishi har valgt Clever som partner. Dermed har vi gjort det let for dig at oplade din Mitsubishi plug-in hybrid. Med Clever Unlimited får du ubegrænset e-mobilitet og en hverdag, hvor du er fri til at køre og lade bilen, som du vil.

OPLADNING HJEMME OG UDE

Clever Unlimited

Clever Unlimited er løsningen skabt for dig, som ønsker at lade både hjemme og ude. Med Clevers ladeboks installeret hjemme, kan du stå op til et fuldt batteri hver dag, og når du er på farten, kan du frit benytte Clevers offentlige ladenetværk. Clever Unlimited er ubegrænset opladning hjemme og ude til en fast månedlig pris, så du ikke skal bekymre dig om opladning.

Clever Unlimited inkluderer*

  • Ubegrænset opladning hjemme på Clevers ladeboks
  • Installation og lån af Clevers ladeboks
  • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
  • Ladebrik til Clevers ladenetværk
  • Vælg frit mellem 3 farver på ladeboksen
  • Ubegrænset service og automatisk opdatering af ladeboks
  • Kundesupport 24/7

369 kr./md.

Installation af Clevers ladeboks: 7.500 kr.
Mindstepris i bindingsperioden (6 mdr.): 9.714 kr.
Sort og elegant Eclipse Cross PHEV
Clever

OPLADNING UDE

Clever Unlimited Network

Clever Unlimited Network er til dig, der foretrækker at lade på Clevers offentlige ladenetværk. Eksempelvis fordi du bor i lejlighed, og ikke ønsker eller har mulighed for at få installeret en ladeboks. Med et Clever Unlimited Network-abonnement får du ubegrænset opladning på hele Clevers offentlige ladenetværk – også på lynladestationerne – til en fast månedlig pris. Du kan altid finde den nærmeste ledige lader i Clevers app eller på clever.dk.

Clever Unlimited Network inkluderer*

  • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
  • Ladebrik til Clevers ladenetværk
  • Mobilitetsgaranti og kundesupport 24/7

245 kr./md.

Mindstepris i bindingsperioden (6 mdr.): 1.470 kr.

* Abonnement udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Clever Unlimited: Installation af ladeboks: ekstraomk. kan forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Inkl. lån af ladeboks på privatadresse (DK). Frem til 1.4.22 tilbagebetales hvert kvartal et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ ladeboksen efter fastsat takst, se clever.dk/tilbagebetaling. Herefter ændres tilbagebetalingssatsen, så der hver md. tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ ladeboksen, beregnet som et gennemsnit af elprisen kl. 23-06 den pågældende md. baseret på gennemsnittet af spotprisen i Danmark, ekskl. abonnementsudgifter til el- og netselskab, se clever.dk/tilbagebetaling.

MANGE LADEPUNKTER

Clevers ladenetværk

Med et Clever-abonnement kan du nyde godt af Clevers store ladenetværk, der hele tiden udbygges. Du finder Clevers ladepunkter langs motorvejene, i byerne, ved indkøbscentre, i parkeringshuse og mange flere steder. Og der kommer hele tiden flere til. Med Clevers app ved hånden, kan du hurtigt finde den nærmeste ledige lader.

Clever network
Clever ladeboks

KOM GODT I GANG

Installation af ladeboks

Når du køber ny plug-in hybrid, kan du bede din Mitsubishi-forhandler om at bestille et Clever Unlimited-abonnement for dig. Herefter sørger Clever for at installere ladeboksen hos dig og sikrer, at du kommer godt i gang. Installation af ladeboksen betaler du for separat.

AUTOMATISK AFREGNING

Tilbagebetaling af strømforbrug

Da du betaler for ubegrænset opladning hver måned, tilbagebetaler Clever for den mængde strøm, du har brugt til opladning på ladeboksen hjemme. Det sker helt automatisk hvert kvartal efter gældende tilbagebetalingssats.

Clever