<   LÆS MERE OM L200   >

Køreoplevelsen

Bevar kontrollen – uanset hvor du skal hen. Mudrede stier? Sneklædte veje? Stejlt og ujævnt terræn?
L200 klarer det hele uden besvær.

SUPER SELECT 4WD-II SYSTEM

Robust håndtering under alle forhold

L200 kan håndtere alt slags terræn takket være Super Select 4WD-II. Dette unikke firhjulstræksystem kontrollerer driv- og bremsekraften på hvert hjul og sikrer maksimal stabilitet og vejgreb uanset vejoverflade.

En drejeskive på midterkonsollen gør det muligt at skifte tilstand. Vælg 2H til normale vejforhold og 4H til ujævne veje – du ændrer tilstand ved hastigheder på op til 100km/t. I hårdt terræn, eller hvis du kører offroad, stop køretøjet og skift til enten 4HLc eller 4Llc-tilstand.

Se hvordan Super Select 4WD-II fungerer

2H

Til normale vejforhold.

4H

Til ujævne veje og risikable vejforhold.

4HLC

Til udfordrende terræn med overflader, hvor det er svært at få vejgreb.

4LLC

Til stejle bakker, mudder, sand, dyb sne osv.

Mitsubishi L200 offroad tilstand

OFFROAD-TILSTAND

Bedre vejgreb når du har brug for det

Du kan forbedre L200s vejgreb med offroad-kontakten. Tryk knappen ned indtil den tilstand, du vil vælge, syner frem på Multiinformationsdisplayet på instrumentbrættet. Vælg mellem Gravel (Grus), Mud/snow (Mudder/sne), Sand eller Rock (Klippe)* tilstand.

HILL DESCENT CONTROL

Føl dig sikker på stejle skråninger

Problemer med en stejl bakke? Anvend Hill Descent Control (kontakten lige under 4WD-drejeskiven). L200 aktiverer automatisk bremserne og fastholde din nuværende hastighed. Det betyder, at du kan have fokus på at styre uden at skulle tænke på at bremse.

Mitsubishi L200 med Hill Descent Control
Mitsubishi L200 skivebremse

STORE SKIVEBREMSER FORAN

Forbedret bremseevne

Modeller med 18-tommers hjul er udstyret med forstørrede skivebremser foran, der giver forbedret bremseevne. Endnu en måde, hvorpå L200 er parat til at håndtere det, der måtte vente rundt om hjørnet.

Mitsubishi L200 automatgear

6-TRINS AUTOMATGEAR

Skift nemt og glidende over i Sport Mode

Nyd køreturen uden at gå på kompromis med reaktionsevnen ved hjælp af automatgearet med 6 trin, der er nemt at skifte imellem. Vælg Sportstilstand og få en sporty køreoplevelse, der minder om at køre med manuelt gear.

Mitsubishi L200 med manuelt gear

6-TRINS MANUELT GEAR

Skift gear som en almindelig bil

Hvis du vælger manuelt gear har du seks trin, der giver dig total kontrol i alle køresituationer. Det er ligetil at skifte gear og den lette koblingskontrol har nemmere betjening, så det føles, som om du kører en personbil og ikke en pickup.

LET 2,2 LITERS TURBODIESELMOTOR

Kraftfuld, brændstoføkonomisk motor

L200 har en 2,2 liters letvægtsmotorblok i rent aluminium med 16 ventiler og et præcist direkte common-rail indsprøjtningssystem. Det gør den særlig brændstoføkonomisk og omkostningseffektiv, samtidig med at den har den kraftige acceleration og det robuste drejningsmoment, som du nogensinde får brug for. Den udleder også mindre CO2.

Mitsubishi L200 med turbodieselmotor
Mitsubishi L200 med optimeret affjedring

OPTIMERET AFFJEDRING

Udligner bumpene på vejen

Foran har du kraftige dobbelte bærearme med skruefjedre og en krængningsstabilisator, og bagtil stærke bladfjedre placeret over akslen. Resultatet er en stabil og behagelig køretur selv ved udfordrende terræn.

L200
Vil du vide mere om L200’s udseende?

Udstyr kan variere i udseende og tilgængelighed afhængig af land. Kontakt venligst din Mitsubishi forhandler for mere information.

BEMÆRK

OBS: Ved modeller med SS4-II er OFF ROAD MODE (tilstand) kan tilgængelig med 4HLc og 4LLc-tilstand. *Ved modeller med SS4-II, er ROCK-tilstanden kun tilgængelig med 4HLc og 4LLc-tilstand.

OBS: På køretøjer med manuelt gear, sæt køretilstandsselektoren i “4LLc”-tilstand. Når Hill Descent Control anvendes under kørsel undtagen i “4LLc”-tilstand, kan motoren sætte ud. Det kan medføre tab af bremseevnen ,eller at hjulene låses, hvilket kan føre til en alvorlig ulykke.

OBS: Hill Descent Control [HDC] kan ikke erstatte sikker kørsel. Stol ikke udelukkende på denne funktion ved kørsel på stejle veje. Når der køres på glatte veje, der er mudrede, belagt med is eller uasfalteret vej, vil køretøjet ikke lade dig fastholde en bestemt lav fart, hvilket kan føre til en alvorlig ulykke. Se instruktionsbogen for mere information.