<   LÆS MERE OM L200   >

Interiør

Inde i L200 finder du et væld af funktioner, du ikke ville forvente i en pick-up: en rummelig kabine, luksuriøse sæder og strategisk placeret lydisolering i høj kvalitet. Alt sammen for at give dig en støjsvag og komfortabel kørsel.

INSTRUMENTPANEL OG CENTERKONSOL

Designet med dig i centrum

Instrumentpanelet og centerkonsollen i den nye L200 giver dig fornemmelsen af at køre en kraftfuld SUV frem for en pickup. Mange bilens indstillinger kan betjens via midterpanelet – alt inden for rækkevidde.

KOMFORTABEL KABINE

En behagelig fornemmelse

For at øge din komfort og køreoplevelse har vi polstret og syet gulvkonsollen og midterarmlænet med kapsting. Vi har også tilføjet isolering og vibrationsdæmpende materialer som yderligere til en støjsvag og komfortabel kørsel. Den gennemførte finish og afdæmpede belysning er med til at optimere kabinen endnu mere.

Komfortabel kabine i L200
L200 med fokus på detaljerne

BRUGBART OG GENNEMTÆNKT DESIGN

Fokus på detaljerne

Vi går op i detaljer, og derfor finder du mange praktiske funktioner som f.eks. smartphone-bakker foran og bagved, USB-porte til opladning og masser af opbevaring til personlige ejendele.

MED PLADS TIL MERE

Klasseledende rummelighed

Med en Club Cab vil du opleve en lys, rummelig kabine med masser af benplads. Vælger du en L200 med double-cab får du en klasseledende kabine med plads til at tre passagerer kan få en behagelig køretur.

Gennemført kabine i L200

INSTRUMENTPANEL

Klar og synlig kontrol

Instrumentpanelet i den nye L200 har øget kontrastlys og tydeligere grafik, så det er lettere at læse. I midten finder du et komplet LCD multiinformationsdisplay i farver, der giver dig information, firhjulstræk-status og eventuelle sikkerhedsadvarsler.

Klart og tydeligt instrumentpanel i L200
Intuitiv kontrol i L200

SMARTPHONE LINK DISPLAY AUDIO SYSTEM (SDA)

Oplev forbedret køreglæde og sikkerhed

Nyd intuitiv kontrol og komfort med Android Auto™ eller Apple CarPlay. Før du starter din køretur, skal du blot tilslutte din Android™ eller iPhone til USB-porten, og du vil herefter nemt kunne håndtere dine foretrukne smartphone funktioner direkte via den indbyggede 6” touchskærm. Smartphone link displayet (SDA) tilbyder også håndfri telefoni og musikfunktioner via Bluetooth®.

LUKSURIØSE FORSÆDER

Komfort på hver en tur

Sæderne er designet med perfekt pasform til kroppen. De tilbyder bred skulderstøtte, større sidestøtte og maksimal rygstøtte. L200 er også tilgængelig med elektrisk justerbart førersæde, varme i forsæder og med lædersæder som ekstraudstyr. Bemærk: udstyr kan variere i udseende og tilgængelighed alt afhængig af land. Kontakt venligst din Mitsubishi forhandler for mere information.

Luksuriøse sæder i L200

L200
Vil du vide mere om sikkerhedssystemerne i L200?

Udstyr kan variere i udseende og tilgængelighed afhængig af land. Kontakt venligst din Mitsubishi forhandler for mere information.

script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/blockadblock/3.2.1/blockadblock.js">