<   LÆS MERE OM L200   >

Eksteriør

Kølegitteret, motorhjelmen og kofangeren får L200 til at se ud som om den er skåret ud af en solid blok af stål. Men der er meget mere at komme efter end blot et robust udseende.

Mmitsubishi L200 til udstilling
L200 med Dynamic Shield

DYNAMIC SHIELD

Mere beskyttelse, mere stabilitet

L200s nye front tager udgangspunkt i Mitsubishis Dynamic Shield. Ikke nok med at den har et flot udseende, den yder også større beskyttelse for fodgængere og dem ombord. Motorhjelmens optimerede form og lavere placering af vinduesviskerne giver bedre sigtbarhed.

L200 med LED forlygter

HI-TECH LED FORLYGTER

Se mere af vejen

Store, effektive kombinationslygter er placeret mere yderligt på forskærmen for at oplyse mere af vejen. Bagtil er store kombinationslamper også placeret mere yderligt på karosseriet. De reagerer også hurtigere, så køretøjer bagved kan se, hvis du bremser på et splitsekund. Sideblinklys (indikatorer) på den yderste kant af dørspejlene varsler cyklister, fodgængere og køretøjer, om at du er på vej til at dreje.

IØJNEFALDENDE FARVER

Gør dig bemærket

Den nye model L200 fås i en række af iøjnefaldende farver. Hvis du vil gøre dig bemærket, hvorfor så ikke være modig og vælg en farve som f.eks. Sunflare Orange Pearl?

RUMMELIGT OG SOLIDT LAD

Plads til alt dit grej

Ladet på L200 er nemt at laste og er blevet optimeret til at kunne stå imod alskens stød og slag. Men det, der gør L200 så alsidig er, at den kan håndtere mange former for baggagebehov og er ideel til både arbejde, ærinder eller en weekendudflugt.

ELEKTRISKE SIDESPEJLE MED BLINKLYS

Advar andre når du drejer

De elektriske sidespejle er foldbare og er således bedre beskyttet, når du er parkeret. De integrerede blinklys på den udvendige kant varsler andre bilister, cyklister og fodgængere om, at du skal til at dreje.

Mitsubishi L200 sidespejl

NYE DESIGNDETALJER

Hårdfør og elegant

Udforsk detaljerne, der gør den nye model L200 så iøjnefaldende og praktisk.

L200 med nøglefri adgang

NØGLEFRI ADGANG OG START/STOP

Bekvemt og sikkert

Systemet lader dig åbne og låse dørene blot ved at trykke på en knap på dørhåndtaget. Systemet lader dig også starte og stoppe motoren ved at trykke på start/stop knappen, så du kan komme ind i bilen og starte L200 helt uden at bruge en nøgle.

L200
Vil du vide mere om det indvendige i L200?

Udstyr kan variere i udseende og tilgængelighed afhængig af land. Kontakt venligst din Mitsubishi forhandler for mere information.

script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/blockadblock/3.2.1/blockadblock.js">