Ny Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Den elegante samt højt avancerede plug-in hybrid, Eclipse Cross PHEV, kommer til Danmark i slutningen af ​​andet kvartal 2021.

Om den nye Eclipse Cross PHEV

RÆKKEVIDDE

Kør hvorhen du vil – uden begrænsninger!

Kør på ren el i hverdagene, og kør på langtur uden at tænke på opladning. Med Eclipse Cross PHEV kan du køre op til 55 km på ren el i bykørsel og op til 45 km ved kombineret (WLTP).

OPLADNING

Så nemt som at oplade telefonen

Eclipse Cross PHEV gør det let og fleksibelt at køre plug-in. Med muligheden for Quick Charge kan du oplade din Eclipse Cross PHEV op til 80% på ca. 25 min. Hør mere hos din lokale Mitsubishi forhandler om mulighederne, så du sikrer dig ladeløsningen tilpasses netop dit kørselsbehov.

PLUG-IN HYBRID

Gennemtestet hybridsystem

Den avancerede drivlinje, kendt fra Outlander PHEV, har elmotorer på både for- og bagakslen samt en kraftfuld og økonomisk benzinmotor. Motorerne arbejder sammen for at optimere bilens ydelse. Banebrydende teknologier gør Eclipse Cross PHEV responsiv og lydsvag. Skiftet mellem ren elkørsel og benzinmotor sker glidende, så du skal ikke tænke på, hvor meget batteri, der er tilbage.

PERFORMER

En plug-in der leverer i enhver situation

Oplev de sublime egenskaber som Eclipse Cross PHEV leverer. Med 177 elektriske HK har den en af de bedste elektriske ydeevner indenfor plug-in. Den kan trække 1.500 kg. på krogen og derudover, leverer den altid firehjulstræk – også i ren elkørsel, som giver høj sikkerhed og optimalt vejgreb i al slags vejr.

KØREOPLEVELSEN

Perfekte køreegenskaber

Den nye Eclipse Cross PHEV har sikre og stabile køreegenskaber takket være et stift karosseri, velafstemt affjedring, lavt tyngdepunkt og twin-elmotor med 4WD-systemet S-AWC.

EKSTERIØR

Intet kompromis med kvaliteten

Eclipse Cross PHEV markerer starten på et nyt og fremtidsorienteret design hos Mitsubishi Motors. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, når vi skaber den perfekte crossover-SUV.

INTERIØR

En komfortabel oplevelse

Hver detalje i den Nye Eclipse Cross PHEV er designet med henblik på at skabe den bedste komfortoplevelse for dig.

SIKKERHED

Nyeste sikkerhedsteknologier

Mitsubishi laver biler, der skaber sikkerhed for dig og dem du holder af. Derfor kommer den Nye Eclipse Cross PHEV med den nyeste teknologi i form af radar, kamera og sensorer, der tilsammen registrerer dine omgivelser og advarer om potentiel fare. Eclipse Cross PHEV leverer sikkerhed på højeste niveau.

Galleri

Bemærk: Udstyr på billederne kan variere fra standard i Danmark. Kontakt din forhandler for yderligere information.