Eclipse Cross PHEV

Gennemtestet plug-in hybrid

Fra 299.995 kr.

RÆKKEVIDDE

Kør på langtur uden at tænke på opladning

Kør på ren el i hverdagene og tag på langtur uden at tænke på opladning. Med Eclipse Cross PHEV kan du køre op til 45 km på ren el (WLTP).

KØREOPLEVELSEN

En følelse af
fuld kontrol

Oplev det intelligente firhjulstræk, de to kraftige elmotorer samt det stivere karrosseri som giver en fantastisk fornemmelse af kontrol, mens du kører.

SIKKERHED

Sikkerhed er
standard

Eclipse Cross PHEV har et højt sikkerhedsniveau fra start med både 7 airbags, et avanceret nødbremsesystem, fjernlysassistent og meget mere.

PLUG-IN HYBRID

Gennemtestet hybridsystem

Den avancerede drivlinje, kendt fra Outlander PHEV, har elmotorer på både for- og bagakslen, og en kraftig, brændstoføkonomisk benzinmotor. Motorerne arbejder sammen om at optimere bilens ydelse. Banebrydende teknologier gør Eclipse Cross PHEV hurtigtreagerende og støjsvag. Skiftet mellem ren elkørsel og benzinmotoren sker automatisk, så du ikke skal tænke på hvor meget strøm, der er tilbage på batteriet.

KØREOPLEVELSEN

Oplev vores plug-in hybrid

Vi har anvendt al vores ekspertise inden for PHEV og 4WD til at konstruere en ny type SUV, som giver dig en helt særlig køreoplevelse.

EKSTERIØR

Form følger funktion

Eclipse Cross markerer starten på et nyt, fremtidsorienteret design hos Mitsubishi Motors. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, når vi skaber den perfekte crossover-SUV.

INTERIØR

Sporty design udenpå, rummelig indvendig

Vi følger vores koncept som vi kalder horisontal akse. Instrumentbordets design sikrer, at alt er inden for rækkevidde, og at betjening af funktionerne kræver et minimum af bevægelse, så du kan have fokus på vejen.

SIKKERHED

Sikkerhed er standard

Hos Mitsubishi laver vi biler, der skaber tryghed for dig og dem, du holder af. Derfor fås de med avancerede teknologier i form af radarer, kameraer og sensorer, som registrerer omgivelsene og advarer dig om potentielle farer. Eclipse Cross PHEV leverer sikkerhed på højeste niveau.

Udstyr kan variere i udseende og tilgængelighed afhængig af land. Kontakt venligst din Mitsubishi forhandler for mere information.

script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/blockadblock/3.2.1/blockadblock.js">