KØREEGENSKABER

Mitsubishi ASX SUV fås med flere drivlinjer, der alle leverer stærke køreegenskaber. Vælg mellem turbo-benzinmotor, mild-hybrid eller plug-in hybrid.

MOTORER

Kompromisløshed

Den powerfulde plug-in hybridversion med automatgear har hele to kraftige el-motorer og en 1.6-liters benzinmotor. Det giver dig mulighed for at køre 100% elektrisk på de kortere ture, og at tilbagelægge lange ture uden at bekymre dig om opladning, for når el-motorerne løber tør, tager benzinmotoren over. Derudover er der både mulighed for at vælge en stærk 1.0 liter benzinmotorer og en 1.3 liter benzinmotor med mild-hybrid teknologi. Uanset dit valg, vil du opleve kompromisløs motoreffektivitet.

HØJ SIDDEPOSITION

Et godt overblik i trafikken

Mitsubishi ASX er en kompakt SUV, hvilket blandt andet betyder en høj frihøjde og siddeposition, som sikrer dig et godt overblik i trafikken. Frihøjden er derudover perfekt til udfordrende veje og vejrforhold.

MULTI-SENSE INDSTILLING

3 forskellige køreindstillinger

Vælg mellem 3 køreindstillinger: ECO, SPORT og My-SENSE.
SDA-infotainmentskærmen midt i instrumentbrættet giver dig både mulighed for at tilpasse flere indstillinger og selve instrumentpanelet.

Udstyr kan variere i udseende og tilgængelighed afhængig af land samt variant. Kontakt venligst din Mitsubishi forhandler for mere information.

script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/blockadblock/3.2.1/blockadblock.js">