INTERIØR OG INDRE

Mitsubishi ASX har masser af plads, høj komfort og al den teknologi, du har brug for.

RUMMELIGHED

Plads til 5 personer og deres bagage

Den brede bagklap på ASX gør på- og aflæsning meget let. Og selv med 5 personer i bilen, er der stadig op til 358 liter fri bagageplads – og ekstra 69 liter, når bagsædet skubbes frem.

FLEKSIBILITET

Let transport af lang bagage

Bagsædet har en simpel udløserknap, som med et tryk folder ryglænet ned, hvis du skal transportere lang bagage. Derudover kan bagsæderyglænet splittes (1/3 +2/3) og selve sædet kan skubbes frem, så du får endnu mere lastrum.

SÆDEINTRÆK

Din siddekomfort er vores prioritet

Sæderne i ASX er designet til at yde maksimal støtte, og indtrækket fås i slidstærkt stof med detaljerede syninger eller i eksklusivt læder. Nyd samtidig det elektrisk justérerbart førersæde med manuel lændestøtte.

10″ DIGITAL INSTRUMENTERING

Personlig tilpasning

I den store 10” digitale instrumentering kan man justere skærmen, så visningen er præcis, som du vil have den mens du kører Mitsubishi ASX.

9,3”TOUCHSKÆRM MED SMARTPHONE LINK DISPLAY LYD (SDA)

Tilpas skærmen

Foran dig i multi-informationsdisplayet kan du aflæse alle nye oplysninger om din kørsel. Du kan tilpasse skærmen, så visningen er præcis, som du vil have den.

TRÅDLØS OPLADNING

Praktisk detalje, der gør livet lettere

En af de nye funktioner er den trådløse opladningsmåtte. Placér blot din smartphone på opladningsområdet, og opladningen begynder.

BOSE-ANLÆG

Teknologi til stor lyd

Bose® Premium Audio System leverer Boses berømte, lavfrekvente lyd via 9 højttalere inklusive en Fresh Air-subwoofer (FAS), som er placeret i bagagerummet.

TRÅDLØS OPLADNING

Praktisk detalje, der gør livet lettere

En af de nye funktioner er den trådløse opladningsmåtte. Placér blot din smartphone på opladningsområdet, og opladningen begynder.

BOSE ANLÆG

Teknologi til stor lyd

Bose® Premium Audio System har ni højttalere, inklusive en Fresh Air Subwoofer (FAS), placeret i bagagerummet leverer Bose’s berømte rige, lavfrekvente lyd.

FLERE KOMFORT-FUNKTIONER

Der er tænkt på alle detaljer, for at gøre din kørsel så behagelig som muligt.

MULTI-SENSE

Tilpasset dit behov

ASX har både komfortable sæder, justérbare indvendige lysdetaljer og et godt anlæg, som gør turen ekstra behageligt for alle i bilen.

VARME I SÆDER OG RAT

Små detaljer, der glæder stort

Med et enkelt tryk på en kontakt varmes rattet op, og der er naturligvis også sædevarme til både fører og forsædepassager.

PANORAMASOLTAG

Luk lyset ind

Panoramataget har 4 indstillinger og kan justeret helt efter dine ønsker.

Udstyr kan variere i udseende og tilgængelighed afhængig af land samt variant. Kontakt venligst din Mitsubishi forhandler for mere information.

script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/blockadblock/3.2.1/blockadblock.js">